Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé sanoo, että hän neuvotteli siirrosta myös Liverpoolin kanssa ennen kuin päätti jäädä nykyiseen seuraansa.

Ranskan kanssa vuoden 2018 maailmanmestaruuden voittanut Mbappé, 23, on ollut läpi tämän kauden hurjan huhumyllyn keskiössä.

Athleticin mukaan Real Madrid yritti hankkia hänet viime kesänä 160 miljoonalla eurolla, kun hänellä oli enää vuosi jäljellä sopimuksessaan, mutta PSG hylkäsi tarjouksen välittömästi. Mbappén tulevaisuus oli kuitenkin hämärän peitossa, koska hän oli hylännyt jo kaksi jatkosopimustarjousta PSG:ltä.

Kauden mittaan vahvistuivat huhut, joiden mukaan Mbappé olisi siirtymässä tänä kesänä Real Madridiin, kunhan hänen sopimuksensa Pariisissa on päättynyt. Viime viikkoina siirtopalstat täyttyivät tähtitieteellisistä numeroista ja summista, joita Madrid ja PSG tiettävästi tarjosivat ranskalaistähdelle.

Viime lauantaina PSG tiedotti kuitenkin, että Mbappé on solminut seuran kanssa uuden sopimuksen, joka ulottuu kesään 2025 saakka. Tuoreessa Telegraphin haastattelussa Mbappé kertoo, että hän keskusteli myös Liverpoolin kanssa, mutta siirtokilpailun loppusuoralla olivat vain PSG ja Real Madrid.

– Me puhuimme hieman, mutta emme liikaa. Puhuimme hieman.

– Puhuin Liverpoolille, koska se on äitini lempiseura. Äitini rakastaa Liverpoolia. En tiedä, miksi. Sitä on kysyttävä häneltä!

Mbappé kertoi, että Liverpoolilla oli parempi mahdollisuus hankkia hänet vuonna 2017, kun hän oli lähdössä AS Monacosta. Ranskalaishyökkääjä valitsi kuitenkin tuolloinkin PSG:n, joka lupautui maksamaan hänestä huimat 180 miljoonaa euroa vuoden lainapestin jälkeen.

– Se (Liverpool) on hyvä seura. Me tapasimme heidät viisi vuotta sitten. Tapasin heidät, kun olin Monacossa. Se on iso seura.

– Tietysti [tänä vuonna] se oli lopulta vain Real Madridin ja PSG:n välillä.

Mbappé on pelannut PSG:ssä kaikkiaan 217 ottelua tehden niissä yhteensä 171 maalia ja syöttäen 87. Hänet valittiin juuri kolmatta kertaa urallaan Ranskan Ligue 1:n parhaaksi pelaajaksi.