Jo ennen kuin Burnleyn putoaminen Valioliigasta varmistui, tiedettiin ettei James Tarkowski jatka seurassa. Luottotopparille riittää uusia osoitteita valittavaksi saakka.

Newcastlen tiedetään tavoitelleen 29-vuotiasta, puhumattakaan tämä kintereillä jo usean siirtoikkunan aikana olleesta West Hamista. Nyt Mail kertoo isoilla panoksilla liikenteessä olevan Aston Villan tarjoavan pelaajalle mahdollisuutta tuplata palkkansa, Valioliigassa jatkamisen lisäksi.

Tarkowskin sanotaan ansainneen Claretsissa noin 60 000 puntaa viikossa – nyt birminghamilaiset ehdottavat tiettävästi 120 000 punnan viikkotienestiä. Palkkatarjouksen suuruus on toki yhteydessä siihen, että Tarkowskista ei tarvitse vanhan sopimuksen päätyttyä maksaa lainkaan siirtokorvausta. Ei siis yllätä että apajilla ovat myös ainakin Everton ja Fulham.

LUE MYÖS:

Burnleyn kuuden kauden taival Valioliigassa päättyi – näin kommentoivat valmentaja ja luottopelaaja

TOP 12: Todella kovia pelimiehiä tarjolla ensi kesänä ilmaiseksi – tässä arvokkaimmat pelaajat, joiden sopimus on päättymässä

Taas sama siirtokohde! – Leicester teki 32 miljoonan euron tarjouksen West Hamin tavoittelemasta puolustajasta