Real Madrid voitti Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Pelaajaurallaan Liverpoolin edustusjoukkueessa vajaat 300 ottelua pelannut Michael Owen kommentoi ottelua BT:lle yhdessä Rio Ferdinandin kanssa.

Loppuvihellyksen jälkeen Owen totesi pitävänsä Liverpoolia edelleen Euroopan parhaana joukkueena, vaikkei seura voittanutkaan tällä kaudella Valioliigaa tai Mestarien liigaa.

– Mielestäni Liverpool on edelleen Euroopan paras joukkue. Todella mielestäni se on niin. Jonain toisena päivänä he olisivat voittaneet Mestarien liigan. Liverpool on pelannut uskomattoman kauden ja he ovat vieläkin se yksi joukkue, jonka vastustajat haluavat voittaa. Vain se, ettet voittanut pokaalia, ei tarkoita, ettetkö olisi edelleen paras joukkue, Owen totesi.

Ferdinand ei ymmärtänyt, miten Owen pitää Liverpoolia parhaana joukkueena.

– Miten voit sanoa Liverpoolin olevan Euroopan paras joukkue? He ovat juuri hävinneet Valioliigan mestaruustaistelun ja Mestarien liigan finaalin. En usko Liverpoolin olevan Euroopan paras joukkue. Sinun on voitettava suurimmat pokaalit, jotta sinua voidaan pitää parhaana.

– Liverpool on uskomattoman jännittävä ja mielenkiintoinen joukkue. He keräsivät upean pistesaldon Valioliigassa. He ovat olleet niin tasaisia ja pelasivat kaikissa mahdollisissa otteluissa kauden aikana. Mutta sinun on voitettava suuret pokaalit, jotta sinua voidaan pitää Euroopan parhaana joukkueena. En usko ihmisten pitävän Liverpoolia sellaisena. Se olisi epäkunnioittavaa Real Madridia kohtaan. Real Madrid voitti Valioliigan kolme parasta joukkuetta Mestarien liigassa ja nosti pokaalin ilmaan.