Useammankin Ajax-taustaisen pelaajan siirrosta Manchester Unitediin on huhuttu, etenkin sen jälkeen kun seuran uudeksi manageriksi varmistui Erik ten Hag. Yksi vahvimmin esillä olleista hollantilaistulokkaista on ollut keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong.

Yhä edelleen talousvaikeuksien kanssa kamppailevaa Barcelonaa lähellä oleva toimittaja Gerard Romero kertoi toukokuun alussa jo tietona, että Blaugranan ja 25-vuotiaan tiet ovat eroamassa, ja pelaajan matkaavan Old Traffordille.

Nyt de Jong itse kuitenkin sanoo haluavansa valita ”Unelmien teatterin” sijasta jatkon Camp Noulla.

– Mieluiten pysyn Barcassa, unelmieni seurassa.

LUE MYÖS:

Rio Ferdinand toivoo Barcelona-tähden Man United -siirtoa: ”Hän tuo monia elementtejä, joita United tarvitsee”

MEN: Manchester United ja Barcelona yhteydessä keskikenttäpelaajan siirrosta – hinta-arvio pudonnut merkittävästi