James Justinilla on uransa vaikeimmat ajat takana. Leicesterin vasen laitapuolustaja sai ensimmäisen kutsunsa Englannin maajoukkueeseen kesäkuun Nations Leaguen otteluihin Ben Chilwellin ja Luke Shaw´n oltua loukkaantuneina.

Viime vuoden helmikuussa saatu polvivamma piti Justinin melkein vuoden sivussa. Laitapuolustaja joutui jättämään väliin seuran kevään 2021 voitokkaan FA Cup -finaalin Chelseaa vastaan ja menetti mahdollisuuden yrittää Englannin EM-miehistöön.

– Polvivammani piti minut 10 kuukautta sivussa. Se oli raskaimpia aikoja, kuten jokainen jalkapalloilija tietää, Justin kuvaili raskaita Independentille.

– Silloin kun seurasit jätkiä harjoituskentällä, tulit vain kateelliseksi ja odotit pääseväsi takaisin. FA Cupin loppuottelun väliinjättäminen oli toinen vaikea asia, koska koin saman Lutonissa. Olin silloin penkillä, kun me nousimme sarjassa.

– Se on niitä tunteita, kun olet onnellinen jokaisen puolesta, mutta kärsit siitä ettet voinut olla itse mukana siellä.

Justin palasi Leicesterin vahvuuteen tämän vuoden tammikuussa. Laitapuolustaja esiintyi loppukaudesta kaikki kilpailut mukaanlukien 19 ottelussa.