Manchester Unitedin superlupaus Alejandro Garnacho teki lauantaina kaksi maalia, kun Argentiinan alle 20-vuotiaiden maajoukkue kärsi 2-6-rökäletappion Ranskan U20-joukkueelle Toulon-turnauksessa.

17-vuotiaan Garnachon avausosuma oli silmiä hivelevä. Hyökkääjä tykitti vapaapotkun lähes 30 metristä vastustamattomasti tolpan kautta maaliverkon perukoille. Ranskan maalia vartioineella Melvin Zingalla ei ollut mitään palaa ehtiä laukauksen tielle. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

UtdPlug

@UtdPlug
✅ Much better angle of Alejandro Garnacho’s Beauty! #MUFC 🔴🚀

Manchester Unitedin ykkösjoukkueessa kauden lopulla debytoimaan päässyt Garnacho viimeisteli illan toisen osumansa varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla rangaistuspotkusta. Maali oli Garnacholle turnauksen kolmas, lukemalla hän jakaa maalipörssin kärkipaikan. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Football Report

@FootballReprt
Alejandro Garnacho converts the penalty to get his brace!

Argentiina oli voittanut turnauksen kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta Ranskalle kärsitty murskatappio uhkaa pudottaa joukkueen jatkosta. Argentiina tarvitsee muiden lohkojen päätösotteluista suotuisat tulokset edetäkseen jatkopeleihin parhaana lohkokakkosena.