Liverpool on tosissaan Aberdeenin Calvin Ramsayn kintereillä, kertovat muun muassa The Athletic, Sky Sports ja Daily Mail.

18-vuotias oikea laitapuolustaja on herättänyt lukuisten seurojen kiinnostuksen huippusarjoissa, mutta hän on päätymässä siitä huolimatta Liverpooliin.

Seurojen on määrä neuvotella seuraavien päivien aikana siirtosummasta. Siirto voidaan saada jo maaliin loppuviikkoon mennessä.

Liverpoolin odotetaan maksavan Ramsaysta noin viisi miljoonaa euroa. Ramsay on kuulunut nuoresta iästään huolimatta Aberdeenin ehdottomiin luottopelaajiin. Hän kuuluu Skotlannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Sky Sportsin mukaan Liverpool johtaa parhaillaan Ramsay-kisaa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp haluaa tiettävästi Ramsayn ensi kaudeksi edustusjoukkueen mukaan ottamaan mallia Trent Alexander-Arnoldista.

Ramsay on jo ilmoittanut Aberdeenille haluavansa siirtyä Liverpooliin.

Nuori laitapuolustaja debytoi Aberdeenin edustusjoukkueessa kaudella 2020-21.

Dominic King

@DominicKing_DM
A little update on Liverpool and their pursuit of Calvin Ramsey. It’s still very much the intention to sign him from Aberdeen, he is keen on making the move and a fee of £4million should get things done. Could be movement before the end of the week 🔴