Romelu Lukaku haluaa jättää Chelsean ja palata Internazionaleen. Se on ollut selvää jo pitkään.

Hyökkääjä siirtyi viime kesänä Interistä Chelseaan noin 113 miljoonalla eurolla, mutta päättynyt kausi meni pahemman kerran penkin alle. Lukaku menetti talvella avauskokoonpanon paikkansa ja teki lopulta vain kahdeksan maalia Valioliigassa.

Gianluca Di Marzion mukaan Inter on sanonut Lukakulle, että hyökkääjän on suostuteltava Chelsea myymään hänet takaisin milanolaisseuraan – mutta huomattavasti halvemmalla. Arvostetun toimittajan mukaan laina ei olisi vaihtoehto.

Lukakun agentti tapasi Interin edustajat viime viikolla. On selvää, ettei Inter kykene maksamaan hyökkääjästä samanlaista siirtosummaa, jonka Chelsea maksoi vuosi sitten, mutta myös Chelsea tiedostaa, ettei Lukaku halua jäädä seuraan.

Di Marzion mukaan Lukaku on ollut tiiviissä yhteydessä Interin pelaajiin, valmentajiin ja seurajohtoon vuodenvaihteesta lähtien. Hyökkääjä on valmis tekemään kaiken mahdollisen jättääkseen Chelsean.

Lukaku on muun muassa valmis puolittamaan palkkansa, jotta paluu Interiin voisi tapahtua.

29-vuotias Lukaku edusti Interiä kahden vuoden ajan ja voitti jälkimmäisellä kaudella Serie A:n mestaruuden.