Manchester United on tehnyt ensimmäisen virallisen tarjouksen Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongista, kertoo Marca.

Marcan mukaan Manchester United jätti de Jongista Barcelonalle 60+20 miljoonan euron tarjouksen. Siirtosummasta maksettaisiin välittömästi 60 miljoonan euron osuus, ja 20 miljoonaa euroa olisi sidonnaisia erinäisiin bonuspykäliin.

Espanjalaislehti kertoo, että Barcelona harkitsee vakavissaan tarjouksen hyväksymistä, ja se on jopa todennäköisempää kuin tarjouksen hylkääminen. Barcelona ei haluaisi luopua kultakimpaleestaan, mutta se on heikon taloustilanteensa vuoksi pakotettu tekemään radikaaleja ratkaisuja siirtomarkkinoilla.

25-vuotias de Jong on edustanut Barcelonaa vuodesta 2019 lähtien. Hollannin maajoukkuemiehen sopimus katalonialaisseuran kanssa ulottuu vuoteen 2026 saakka.