Jules Koundé jättää Sevillan tänä kesänä.

Sevilla aikoo myydä huipputopparinsa noin 65-70 miljoonalla eurolla. Koundén on jo pitkään odotettu siirtyvän Chelseaan. Chelsea on ollut yli vuoden ajan Koundén kintereillä ja yritti hankkia hänet jo viime kesänä, mutta silloin Sevilla ei suostunut Chelsean tarjoukseen.

Koundé ja Chelsea ovat tiettävästi päässeet jo sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta itse siirto ei ole mennyt vieläkään maaliin.

Mundo Deportivon mukaan Koundé haluaisi sittenkin siirtyä Barcelonaan. Chelsean tapaan myös Barcelona on ollut pitkään Koundén kintereillä.

Lehden mukaan Koundé on asettanut Barcelonan ykkössijalle. Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta neuvottelee Sevillan kanssa Koundén siirrosta. Päävalmentaja Xavi haluaa topparin ehdottomasti joukkueeseensa ja on tehnyt sen seurajohdolle selväksi.

Barcelonan taloustilanne on tunnetusti edelleen surkea ja seuran on saatava tilaa palkkabudjettiinsa, jotta Koundén siirto Kataloniaan voisi toteutua.

– Meidän on pakko myydä pelaajamme ennen kesäkuun loppua. Jos Koundé on myytävä, myymme hänet. Jos emme saa hänestä riittävän hyvää tarjousta, emme myy häntä. Sevilla on osoittanut hyväksyvänsä vain suuria tarjouksia. Viime elokuussa hylkäsimme yli 50 miljoonan euron tarjouksen, Sevillan puheenjohtaja José Castro totesi ABC:lle.