Chelsean nuori suomalaisvahti Lucas Bergström, 19, pelaa tulevalla kaudella Peterboroughin riveissä Englannin Ykkösliigassa eli kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kyseessä on yhden vuoden kestävä lainasopimus. Seura tiedotti asiasta lauantaina.

Peterborough United

@theposh
✍️ Posh Secure Bergström Signing!

We are pleased to announce the signing of young Chelsea goalkeeper Lucas Bergström on a season-long loan deal.

Transfer news brought to you by @da_recruitment #pufc | #AD
Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bergström pelasi viime kaudella Chelsean alle 23-vuotiaiden joukkueessa. Edustusjoukkueen mukana hän pääsi haistelemaan tunnelmaa kertaalleen vaihtopenkin puolelta Mestarien liigassa. Nuori maalivahti siirtyi lontoolaisseuraan reilut kolme vuotta sitten Turun Palloseurasta.

– Lucas on todella arvostettu Chelseassa. Hän on vaativa, hyvä torjuja, aggressiivinen keskityksissä ja hyvä pelaamaan jalalla. Minun täytyy antaa suuret kiitokset Carlo Cudicinille ja Chelsealle siitä, että he luottavat meidän kehittävän Lucasia. Emme malta odottaa työskentelyä hänen kanssaan, joukkueen päävalmentaja Grant McCann totesi seuran verkkosivuilla tiedotteessa.