Hollantilaistoimittaja Marcel van der Kraanin mukaan Frenkie de Jong ja Christian Eriksen ovat ensisijaiset kohteet Manchester Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin listalla. United ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut yhtäkään uutta tulijaa.

Barcelonaa edustava de Jong pelasi ten Hagin alaisuudessa Ajaxissa. Keskikenttäpelaaja oli mukana johdattamassa keväällä 2019 seuran Mestarien liigan välieriin.

Ten Hag antoi myös Eriksenille mahdollisuuden harjoitella Ajaxin kanssa, kun tanskalainen toipui sydänkohtauksestaan.

– Erik ten Hag on tehnyt selväksi Man Unitedin johdolle, että hän haluaa sekä Frenkie de Jongin että Christian Eriksenin. Jos hän ei saa noita pelaajia, se rikkoisi hänen pelitapansa ja muotonsa Man Unitedissa, van der Kraan arvioi Sky Sportsille.

– Kaikki on kiinni näistä kahdesta pelaajasta. Hän ei halua alkuun ketään muita kuin heidät. Ten Hag on sanonut nähneensä Barcelonan ja Ajaxin pelitavat. Jos haluaa pelata tiettyä hyökkäävää pelitapaa, silloin tarvitsee Frenkien.

– Eriksen on palannut sydänkohtauksen jälkeen huipullee. Hän (Ten Hag pääsi todistamaan sitä omin silmin ja peliesitykset Brentfordissa vakuuttivat hänet.