Egyptin valmentajalegenda Hassan Shehata on pettynyt Mohamed Salah’n peliesityksiin maajoukkuepaidassa.

Shehata, 73, toimi Egyptin A-maajoukkueen päävalmentajana vuosien 2004-11 välisenä aikana ja luotsasi maan kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen Afrikan mestaruusturnauksessa. Vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun Shehata jätti maajoukkuepestinsä, Salah debytoi Egyptin A-maajoukkueessa.

Salah on Egyptin suurin urheilutähti ja palvottu sankari, mutta Shehatan mielestä hän ei ole tehnyt vielä mitään maajoukkueensa hyväksi.

– Olen pahoillani sanoessani tämän, mutta Mohamed Salah ei ole tehnyt mitään maajoukkueessa, konkarivalmentaja sanoi Egypt Independentille.

– Hänen olisi pitänyt pystyä paljon parempaan. Hänen pitää pystyä tarjoamaan enemmän, kun hän pelaa maansa puolesta.

– Pelaajat täällä eivät ole samanlaisia ​​kuin pelaajat Englannissa [Liverpoolissa]. Siksi valmentajien on löydettävä tapa avata tilaa Salah’lle. Meidän on löydettävä pelaajia, jotka auttavat häntä saamaan itsestään parhaan irti kentällä.