Liverpoolin laitapuolustaja Neco Williams on haluttu pelaaja siirtomarkkinoilla.

Williams, 21, pelasi viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Fulhamissa, jossa hän sai pelattavakseen 15 ottelua. Liverpool-kasvatin jatko Valioliigaan nousseessa Fulhamissa on mahdollista, mutta kiinnostuneita riittää.

Sky Sportin mukaan Walesin maajoukkuepuolustajan kintereillä on jo peräti kolme valioliigaseuraa: Fulham, Nottingham Forest sekä Southampton. Näistä seuroista Southamptonia pidetään nyt todennäköisimpänä määränpäänä.

Liverpool on tänä kesänä valmis myymään puolustajalupauksensa, mutta haluaa hänestä noin 20 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Walesin A-maajoukkueessa 21 kertaa esiintynyt Williams debytoi Liverpoolin ykkösjoukkueessa lokakuussa 2019. Kaiken kaikkiaan hän on pelannut kasvattajaseurassaan 33 ottelua antaen niissä yhteensä kuusi maalisyöttöä.