Takumi Minamino on jättämässä Liverpoolin.

The Athleticin mukaan Liverpool ja AS Monaco ovat päässeet yhteisymmärrykseen Minaminon siirrosta. AS Monaco maksaa Liverpoolille 15 miljoonaa euroa. Siirtosumma voi kasvaa noin 18 miljoonaan euroon, jos tietyt sopimuspykälät täyttyvät.

Minamino on päässyt AS Monacon kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista ja käväisee pian seuran lääkärintarkastuksessa.

27-vuotias vasen laitahyökkääjä jäi päättyneellä kaudella hyvin pienelle peliajalle Jürgen Kloppin alaisuudessa, mutta oli kentälle päästessään todella tehokas. Hän pelasi koko kauden aikana alle 900 minuuttia, mutta onnistui silti kymmenen kertaa maalinteossa.

Minamino ehti olla Liverpoolissa kirjoilla kahden ja puolen vuoden ajan. Liverpool maksoi Minaminosta noin 8,5 miljoonaa euroa RB Salzburgille tammikuussa 2020. Hän oli pelannut juuri ennen siirtoa mallikkaan lohkovaiheen Mestarien liigassa.