Puolustajalegenda Patrice Evra on yhä harmissaan siitä, että Manchester United ei käyttänyt mahdollisuutta hankkia Antonio Contea seuran uudeksi manageriksi.

Contea huhuttiin Ole Gunnar Solskjærin korvaajaksi viime kesänä ja syksynä, mutta norjalaisen saatua potkut tehtävästään italialaisluotsi oli jo tehnyt sopimuksen Tottenhamin kanssa.

Huhujen mukaan Contea tarjottiin jo aiemmin Manchester Unitedille, mutta seurassa ei uskottu menestysvalmentajan olevan oikea henkilö johtamaan joukkuetta hänen puolustavan pelityylinsä vuoksi.

Evra sanoo, että hänen sydämeensä sattuu, koska Man United teki valtavan virheen ja jätti Conten hankkimatta.

– Se satuttaa sydäntäni, koska mielestäni Conte, Klopp ja Guardiola ovat maailman parhaita managereja tällä hetkellä ja olisimme voineet saada hänet Manchester Unitediin, Evra sanoo.

– Mutta jotkut ihmiset seurassa sanoivat: “Hän ei ole meidän tyylinen valmentaja, hän ei ole sitä mitä etsimme.”

– Nyt meillä on Erik ten Hag. Katsotaan mitä hän saa aikaiseksi. Hänellä on minun täysi tukeni. Mutta vaikka Man United hankkisi ravintolakokin managerikseen, hän saisi täyden tukeni.

Conte näytti osaamistaan jo heti ensimmäisellä Spurs-kaudellaan. Hän johdatti Tottenhamin komeasti neljänneksi ja se toi seuralle paikan Mestarien liigaan.

– Se, että Man United ei hankkinut häntä on valtava pettymys, koska hän olisi voinut saada seurassa jotain aikaiseksi. Ja voit nähdä sen Tottenhamin kanssa. Hän auttoi heitä pääsemään Mestarien liigaan, Evra jatkaa.

– Heillä on samat pelaajat kuin aiemmin, joten tämä manageri on nero. Kun saavuin Juventukseen, jokainen pelaaja sanoi minulle: “Patrice, tämä kaveri on nero”.

– Hän on riippuvainen jalkapallosta ja hänellä on valtava intohimo jalkapalloon. Hän saa pelaajat hikoilemaan ja jättämään kaikkensa kentälle. Jos katsot Tottenhamin faneja, he ovat nyt erittäin onnellisia huolimatta siitä, voittaako vai häviääkö joukkue, koska he näkevät jokaisen pelaajan antavan kaikkensa. Tämä on Antonio Conten mentaliteetti.

– Siksi sanon, että se [ettei Man United palkannut Contea] sattuu. Se johtuu siitä, että Conte olisi voinut saada hyviä asioita tapahtumaan seurassa.