Leeds taistelee AC Milanin kanssa Belgian maajoukkuepelaaja Charles De Ketelaeren allekirjoituksesta, uutisoi Sky Sports Italy.

Kymppipaikalla viihtyvä De Ketelaere, 21, on yksi Belgian jalkapallon kirkkaimmista tulevaisuuden tähdistä ja häntä on kuvailtu ”uudeksi Kevin De Bruyneksi”.

Kasvattajaseurassaan Club Bruggessa vielä toistaiseksi pelaava De Ketelaere teki päättyneellä kaudella 49 otteluun yhteensä 18 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä. Mestarien liigassa hän uurasti kaikissa joukkueensa kuudessa alkulohkon ottelussa ja antoi vahvoja näyttöjä muun muassa PSG:tä ja Manchester Cityä vastaan.

De Ketelaeren siirtoa Milaniin on jo pitkään pidetty hyvin todennäköisenä, mutta Sky Sports Italyn mukaan 30 miljoonan euron hintapyyntö aiheuttaa seuralle ongelmia. Leeds on nyt tullut apajille ja on hyvin mahdollista, että nuori belgialaispelaaja nähdään ensi kaudella Valioliigassa.