Ranskan A-maajoukkuehyökkääjä Christopher Nkunku on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen RB Leipzigin kanssa.

Valioliigajättiläisten Chelsean ja Manchester Unitedin tavoittelema Nkunku, 24, allekirjoitti torstaina sopimuksen, joka ulottuu kesään 2026 saakka. Sopimukseen kirjattiin samalla 60 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

– Olen iloinen voidessani jatkaa RB Leipzigissä. Viime kevään Saksan Cup -mestaruuden jälkeen oli selvää, ettei tarinani ole vielä ohi – haluamme enemmän! Nkunku sanoi RB Leipzigin verkkosivuilla.

Nkunku oli viime kaudella huimassa vireessä. Lopullisen läpimurron maailman eliittihyökkääjiin tehnyt Nkunku teki kauden aikana yhteensä huimat 35 maalia ja antoi 19 maalisyöttöä. Uuden sopimuksen myötä hyökkääjän siirto Valioliigaan voidaan haudata ainakin tämän kesän osalta.