Portugalilaisasiantuntija Pedro Sepulvedan mukaan Cristiano Ronaldon pakkomielle pelata Mestarien liigaa ajaa häntä pois Manchester Unitedista. 37-vuotias portugalilaishyökkääjä on yhdistetty viime aikoina pois Old Traffordilta.

Ronaldo saapui takaisin Unitediin vasta vuosi sitten Juventuksesta. Red Devils pelaa ensi kaudella vain Eurooppa-liigaa.

– Manchester United ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa ja Ronaldo ei ole tyytyväinen siitä. Hänellä on pakkomielle pelata siinä turnauksessa, joten hän ei pysty elämään sen todellisuuden kanssa ettei hän tule lähitulevaisuudessa pelaamaan siellä, Sepulveda arvioi Sky Sportsille.

– Hän on puhunut agentilleen Jorge Mendesille, joka tarkkailee muita mahdollisia vaihtoehtoja. Hän yrittää neuvotella seurojen kanssa, joilla on mahdollisuus voittaa Mestarien liiga.

– Toinen englantilaisseura ei tule kysymykseenkään. Olen sataprosenttisen varma, ettei Ronaldo tule pelaamaan toisessa seurassa Englannissa. Hän ei myöskään sovi PSG:n projektiin.

Sepulvedan mukaan Bayern on ainoa vaihtoehto Ronaldon seuraavaksi seuraksi. Mediassa huhuttu vaihtokauppa Robert Lewandowskia vastaan ei kuitenkaan tule kysymykseenkään.

– Bayern oli hieman yllättänyt Mendesin tarjottua Ronaldoa, koska he eivät yleensä tähtää vastaavan profiilin pelaajia. Vaihtokauppa Robert Lewandowskiin ei ole vaihtoehto, koska hän joko jää Bayerniin tai siirtyy Barcelonaan.