Entinen Manchester City -pelaaja Danny Mills uskoo Kalvin Phillipsin pystyvän murtautumaan ensi kaudella seuran edustusmiehistöön. 26-vuotias Englannin maajoukkuepelaaja on siirtymässä ensi kaudeksi Leedsistä Cityn keskikentälle. LUE LISÄÄ!

Phillips kuului Englannin maajoukkueen runkopelaajiin viime vuoden EM-kisoissa. Millsin mielestä keskikenttäpelaajan ensimmäinen tavoite tulee olemaan säännöllisen roolin nappaaminen Citystä.

Phillipsistä kaavaillaan Cityn jättävän Fernandinhon korvaajaa. Veteraanipelaaja tulee jättämään seuran vapaana agenttina.

– Hän on loistava pelaaja. Uskon hänen menevän suoraan sisään edustukseen. En kuitenkaan usko hänen avaavan jokaista ottelua, kuten olen aiemmin sanonut, Mills kommentoi Sky Sportsille.

– Siellä on myös Rodri keskikentän pohjalla. Se keskikenttä on todella kilpailtu alue.

– Hänen on ensimmäisellä kaudella murrettava tiensä edustusryhmään. Se ei tule olemaan helppoa. Uskon hänen siitä huolimatta pelaavan yli 20 ottelua ensi kaudella. Manchester Cityssä on hyväksyttävä olemaan joskus rotaatiopelaaja.

– Se oli mielestäni siirto, josta Phillips ei voinut kieltäytyä. Hän pelaa nyt Mestarien liigaa ja pääsee taistelemaan Valioliigan mestaruudesta sekä muista pokaaleista.