Arsenal-legenda Paul Merson on kritisoinut seuran päätöstä tarjota Eddie Nketiahille jatkosopimusta. Tykkimiehet kiinnitti 23-vuotiaan oman kasvattinsa neljän vuoden jatkosopimuksella.

Nketiah yhdistettiin viime kaudella vahvasti pois lontoolaisseurasta. Tehokas loppukausi palkittiin kuitenkin jatkolla.

Mersonilta ei löydy ymmärrystä Arsenalin päätökselle. Hänen mielestään Nketiah ei mahtuisi avaukseen sarjanousija Fulhamin hyökkäyksessä.

– Kaikella kunnioituksella Nketiahia kohtaan, Mikel Artetan on ymmärrettävä ettei hän vie heitä neljän parhaan joukkoon. Ei mitään mahdollisuutta, Merson arvosteli Daily Starille.

– Nketiah ei voi olla se keihäänkärki viemään joukkueen Mestarien liigaan. Hän ei mahtuisi Dominic Calvert-Lewinin ja Richarlisonin edelle Evertonin avaukseen, ja he melkein putosivat Valioliigasta.

– Hän ei menisi myöskään Fulhamissa Aleksandar Mitrovicin edelle. He vasta nousivat Valioliigaan.

Arsenalin hyökkäykseen on yhdistetty myös Gabriel Jesus. Tykkimiehet on päässyt jo Manchester Cityn kanssa sopuun 25-vuotiaan brasilialaishyökkääjän siirtokorvauksesta LUE LISÄÄ!.

Merson kannattaisi hankintaa.

– Arsenalin täytyy hankkia Jesus, jos he aikovat tähdätä vakavasti neljän parhaan joukkoon. Se on niin yksinkertaista, Merson lisäsi.