Cristiano Ronaldon tulevaisuus on noussut kuin varkain jalkapallomaailman ykköspuheenaiheeksi.

Manchester United aloitti tulevaan kauteen valmistautumisen tällä viikolla, mutta Ronaldo, 37, ei ole liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen perhesyihin vedoten.

Normaalitilanteessa siinä ei olisi mitään ihmeellistä. Nyt on. The Timesin mukaan Ronaldo ilmoitti viime viikolla seuralle lähtöhalustaan, joten poissaolo perhesyihin vedoten kuulostaa tekosyyltä.

Ronaldon ympärillä on riittänyt huhuja viime päivien aikana. Portugalilaistähti on yhdistetty milloin mihinkin seuraan. Man Unitedin on kuitenkin kerrottu olevan haluton myymään viime kauden maalitykkiään.

Portugalilaistoimittaja Bruno Andraden mukaan Man United on paineen alla pyörtänyt päätöksensä ja valmis myymään Ronaldon noin 13 miljoonalla punnalla.

Lähes samanaikaisesti Football Insider uutisoi, että Chelsea on tekemässä Man Unitedille 14 miljoonan punnan tarjouksen Ronaldosta.

Näiden tietojen valossa Man Unitedin ja Chelsean välille ei pitäisi koitua ongelmia ainakaan siirtosumman osalta. Eri asia on, haluaako Man United myydä kirkkainta tähteään suoralle kilpailijalle.

Ronaldo pelasi Man Unitedissa viime kaudella 37 ottelua ja teki 24 maalia. Portugalilaisen sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2023 saakka.