Jack Wilshere on päättänyt lopettaa 30-vuotiaana ammattilaisuransa. Keskikenttäpelaajan viimeinen seura, Tanskan pääsarjassa pelaava AGF, purki eilen hänen sopimuksensa. LUE LISÄÄ!

Wilshere julkaisi sosiaalisessa mediassa jäähyväisviestin, jolla hän vahvisti ammattilaisuransa olevan ohi.’

– Tämä on ollut uskomaton matka täynnä hienoja hetkiä. Tunnen itseni etuoikeutetuksi koettuani tämän kaiken urallani. Pienestä pojasta potkimassa jalkapalloa takapihalla rakastamani Arsenalin kapteeniksi ja edustamaan maatani MM-kisoissa, Wilshere kirjoitti Twitterissä julkaisemassaan viestissä.

– Rehellisesti sanottuna on ollut vaikea hyväksyä, että urani on viime aikoina lipunut käsistäni syistä joihin en voi vaikuttaa. Olen kuitenkin tuntenut että minulla on vielä annettavaa.

– Muistelen uraani suurella ylpeydellä saavutuksistani.

Lukuisista loukkaantumisongelmista kärsinyt Wilshere pelasi urallaan yhteensä 180 ottelua Valioliigassa. Kaudella 2008-09 16-vuotiaana sarjassa debytoinut Arsenal kasvatti sai säännöllisen roolin kaudella 2010-11 Tykkimiehissä pelattuaan 35 valioliigaottelussa. Wilshere valittiin samana vuonna PFA:n vuoden nuoreksi pelaajaksi ja Arsenalin vuoden pelaajaksi.

WIlshere voitti Arsenalissa kahdesti FA Cupin. Keskikenttäpelaaja edusti myös Bournemouthia ja West Hamia Valioliigassa.