Tottenham Hotspurin manageri Antonio Conte on jättänyt neljä pelaajaa ulos Etelä-Koreaan suuntaavasta leiriryhmästä. Nuo neljä pelaajaa ovat Giovani Lo Celso, Harry Winks, Sergio Reguilon ja Tanguy Ndombélé. Tottenham aloittaa harjoituskautensa 13. heinäkuuta ottelulla K League 1:n tähdistöjoukkuetta vastaan.

Lo Celso, Winks, Reguilon ja Ndombélé jäävät ylläpitämään kuntoaan Spursin harjoituskeskukseen. Conte haluaa työskennellä ainoastaan sellaisten pelaajien kanssa, jotka kuuluvat hänen ensi kauden suunnitelmiinsa.

Lo Celso ja Ndombélé viettivät viime kevätkauden lainalla Villarrealissa ja Lyonissa tässä järjestyksessä. Winks on pudonnut nokkimisjärjestyksessä entistä alemmas Yves Bissouman tulon myötä.

Reguilon pelasi 25 valioliigaottelussa päättyneellä kaudella, mutta toistaiseksi näyttää, että hän on jäämässä kolmanneksi vasemmaksi laitapelaajaksi Ryan Sessegnonin ja Internazionalesta hankitun Ivan Perišićin taakse.

Edellisen kevätkauden Valenciassa lainalla pelannut Bryan Gil on valittu mukaan Etelä-Koreaan. Niin on myös kesällä 2021 seuraan hankittu Pape Matar Sarr, joka vietti viime sesongin Metzissä. Uusi topparivahvistus Barcelonasta, Clément Lenglet, ei ehdi mukaan, koska häneltä puuttuu tarvittavat luvat Etelä-Korean-matkaa varten. Joe Rodon jää reissusta sairauden vuoksi.

Etelä-Korean miesten ja naisten maajoukkuekapteenit Son Heung-Min ja Cho So-hyun harjoittavat ammattiaan Tottenhamissa. Pohjoislontoolaisseura on maan katsotuin ja kannatetuin ulkomaalaisjoukkue.