Manchester Unitedin toimitusjohtaja Richard Arnold on tehnyt puolet kesästä töitä suostutellakseen Cristiano Ronaldon luopumaan siirtoaikeestaan. The Timesin leivissä työskentelevän Duncan Castlesin saamien tietojen mukaan Ronaldon leiri arvostaa ja ihailee Arnoldin rauhallista suhtautumista tilanteeseen.

Ed Woodwardin tilalle helmikuussa astunut Arnold on ottanut Ronaldon siirtopyynnön ymmärtäväisesti vastaan. Hänen sanotaan antaneen luvan Ronaldolle ja tämän edustajille asioida muiden seurojen kanssa. Agentti Jorge Mendes on käynyt Bayern Münchenin, Chelsean sekä muutamien italialais- ja espanjalaisseurojen pakeilla. Vaikka Arnold on painottanut, että uusi manageri Erik ten Hag tarvitsisi Ronaldoa, hän on jättänyt supertähtensä hyvin rauhaan.

Asian julkisuuteen tuonut Castles tunnetaan Mendesin äänitorvena. Hän kiisti väitteen vuonna 2017 Football365:n haastattelussa. Osa medialukutaitoisista faneista otaksuu, että Mendes koettaa nyt ohjata narratiivia, jotta vaikuttaisi siltä kuin päätös jäädä Manchesteriin tulisi Ronaldolta itseltään. Le Parisienin mukaan ranskalaisjätti Paris Saint-Germain on sanonut ei Ronaldolle, ja Bayernin seurajohtaja totesi, ettei Ronaldon hankinta sopisi heidän ”filosofiaansa”.

United hakee alkavalla kaudella menestystä Eurooppa-liigan puolelta. Bangkokissa järjestetyssä ystävyysottelussa joukkue voitti Liverpoolin 4–0. Ronaldo ei pelannut ottelussa pakottavan perhesyyn vuoksi.

Muokattu 13.7. klo 11.49: Korjattu kirjoitusvirhe. Ronaldon leiri arvostaa ja ihailee Arnoldia, ei Castlesia.