Serie A -seura Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on suuttunut ankarasti Kalidou Koulibalylle ja tämän agentille Fali Ramadanille. On julkinen salaisuus, että Koulibaly kieltäytyi allekirjoittamasta jatkosopimusta Partenopein kanssa.

Koulibalyn on määrä liittyä Chelsean vahvuuteen hyvin pian. Pelaajan oikeudet vaihtavat omistajaa 40 miljoonan euron siirtosummaa vastaan.

Koulibalyn tämänhetkinen sopimus umpeutuisi kesäkuussa 2023. Hän hylkäsi Napolin esittämän tarjouksen, joka olisi taannut hänelle kuuden miljoonan euron vuositulot seuraavaksi viideksi kaudeksi.

Valter De Maggio, toimituksen esimies Napolin virallisella radiokanavalla Radio Kiss Kissillä, väitti, että De Laurentiis suhtautuu koleerisesti kapteeninsa tekemään päätökseen.

– De Laurentiis on kirjaimellisesti raivoissaan Koulibalylle ja hänen agentilleen Fali Ramadanille, sanoi De Maggio Napoli Todayn mukaan.

De Laurentiis vastaa neuvotteluista Napolin ja Chelsean välillä. Hänet tunnetaan tunteellisesti latautuneista kommenteistaan, jotka eivät aina indikoi kriittistä ajatusprosessia, vaan ovat sisällöltään karkeita. Tässä tilanteessa De Laurentiis on pakotettu myymään Koulibaly. Muussa tapauksessa hän menettäisi 40 miljoonan euron arvoisen pelaajan ilmaiseksi, eikä Napolin kokoisella seuralla ole varaa menetellä niin ilman seurauksia.

Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti ei kanna Koulibalylle siirrosta kaunaa. Hän tapasi italialaisseuran faneja tiistai-iltana ja vakuutti toivottavansa puolustajalle onnea, vaikka tämä päättäisikin jatkaa uraansa toisissa maisemissa.