Gabriel Jesus on toden teolla tehnyt vaikutuksen uuteen seuraansa Arsenaliin heti alkumetreillä. Maalinteko onnistui jo ensimmäisessä harjoitusottelussa siirron jälkeen – kahdesti. Kommentit joukkueen sisältä ovat olleet ylistäviä, eivätkä maalivahti Aaron Ramsdalen sanat poikkea linjasta.

– Hän on asettunut meille todella hyvin, ja vaikuttaa mahtavalta tyypiltä. Hän juttelee kaikkien kanssa ja hymyilee alati, mutta hänellä on myös uskomaton määrä lahjakkuutta ja tietoa voittamisesta.

Kun pelaaja Jesusin tavoin siirtyy Manchester Cityn kaltaisesta seurasta, on vastaanottajalla tietenkin saatavanaan pala juuri voittamisen kulttuuria.

– Yritän päästä hänen ajatuksistaan kiinni, Ramsdale sanoo.

– Ei hän tietenkään tule yksin muuttamaan kaikkea seurassa, mutta jos saamme prosentinkin siitä mentaliteetista ja tavasta jolla hän pelaa, hyödymme suuresti.

Ylemmän keskikentän Emile Smith Rowe komppaa veräjänvartijaa.

– On hyvä saada mukaan Valioliigan voittanut pelaaja. Gabby on tuonut paljon hyvää asennetta ja sopeutunut nopeasti. Fabio Vieira ja Matt Turner ovat tehneet samoin, joten asiat vaikuttavat olevan oikein hyvin.

Lähde: Sky Sports