Serie A -seura Internazionalen taloushuolet ovat nousseet isoksi puheenaiheeksi Italiassa. Seuran pääomistajalla Suningilla ei mene hyvin, ja puheenjohtaja Steven Zhangilla on omia hoitamattomia velkoja yli 200 miljoonan euron edestä. Viime vuonna Inter teki toiseksi eniten bruttotappiota kaikista eurooppalaisista seuroista.

La Gazzetta dello Sportin mukaan jokainen Interin pelaaja on markkinatavaraa. Valioliigaseurat Manchester United ja Chelsea ovat erityisen kiinnostuneita Denzel Dumfriesista. Chelsean kerrotaan ehdottaneen lähes 40 miljoonan euron siirtokorvausta, kun Dumfriesin nykyinen markkina-arvo liikkuu jossain 30–40 miljoonan euron välimaastossa kansainvälisen urheilun tutkimuskeskuksen CIES:n mukaan, arvostetussa wikisivustossa Transfermarktissa vain 25 miljoonassa eurossa.

Dumfries pelaa oikeana laitapuolustajana. Chelsean manageri Thomas Tuchel on julkisesti vaatinut vahvistuksia joukkueensa puolustusosastolle. United puolestaan tuli viime kaudella toimeen Diogo Dalotilla ja Aaron Wan-Bissakalla, jotka muistuttavat ominaisuuksiltaan enemmän rotaatiopelaajia.

Dumfries on pelannut Alankomaiden maajoukkueessa 35 ottelua, joista viisi tämän vuoden puolella. Vuonna 2014 hän pelasi myös kaksi peliä Aruban paidassa. Edellisten EM-kilpailujen aikaan Aruban päävalmentaja Giovanni Franken haukkui Dumfriesia ”petturiksi” siitä hyvästä, että tämä valitsi maajoukkueekseen Hollannin.