Manchester Unitedin käymät siirtoneuvottelut Barcelonan Frenkie de Jongista venyvät. Vielä noin puolitoista vuosikymmentä sitten Unitedin maine vei vastustajilta luonnon usein jo etukäteen, mutta nyt on asioiden laita toinen. Etumatka on kurottu umpeen, ja De Jong vastustaa ajatusta liittyä tivoliin. Jos keskikenttäpelaajan mieltä ei saada muuttumaan ja hänen nimensä pitää raakata ostoslistalta, United etsii oivaa taktista älyä ja pelinopeutta muualta.

Calciomercato uutisoi lauantaina, että Manchester United harkitsee jälleen kääntyvänsä Laziossa pelaavan Sergej Milinković-Savićin puoleen. Tuore United-manageri Erik ten Hag rakentaa näkemystensä mukaista joukkuetta Manchesteriin ja kaipaa kaaderiinsa pelaajia, jotka kykenevät vastaamaan hänen vaatimustasoonsa. Sitä United-fanaatikot myös odottavat.

Arvioiden mukaan Lazio pyytää Milinković-Savićista 70 miljoonan euron siirtokorvausta. Seuran toimitusjohtaja Claudio Lotito tunnetaan jääräpäisenä neuvottelijana; hän varmasti tiedostaa, että Milinković-Savićin, 27, sopimus päättyy vasta kahden vuoden päästä. Päättyneellä kaudella Milinković-Savić teki 11 maalia 37 Serie A -ottelussa.