Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo matkustaa tällä viikolla Englantiin keskustelemaan tulevaisuudestaan seurassa, kertoo Athletic.

Ronaldo, 37, ei ole työskennellyt vielä ollenkaan Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin alaisuudessa.

Portugalilaistähti ei saapunut kesälomansa jälkeen odotettuna päivänä manchesteriläisten harjoituksiin, eikä hän matkustanut lainkaan Unitedin kesäkiertueelle Thaimaaseen ja Australiaan. Manchester United on perustellut virallisessa tiedotteessaan Ronaldon poissaoloa ”perhesyillä”.

Aiemmin tänä kesänä Ronaldo ilmoitti useiden lähteiden mukaan Unitedille, että hän haluaisi jättää seuran, jos hänestä tehdään sopiva tarjous.

Ronaldon on määrä saapua Manchesteriin maanantaina, mutta vielä ei ole selvillä, harjoitteleeko hän Unitedin kanssa tiistaina. Portugalilaishyökkääjän odotetaan keskustelevan ten Hagin kanssa kahden kesken tulevina päivinä.

Athleticin mukaan Manchester Unitedissa pidetään Ronaldon paluuta positiivisena merkkinä. Sisäpiiritietojen perusteella on yhä todennäköisempää, että Ronaldo jatkaa Unitedissa, mutta tilanteesta ei ole vielä selvyyttä.

Ronaldon ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa ensi kesään saakka, mutta se sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta.

Hän oli viime kaudella Unitedin paras maalintekijä 24 osumallaan, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Ronaldo ei kuitenkaan kyennyt auttamaan manchesteriläisiä Mestarien liigaan täksi kaudeksi.

Euroopan ykkösturnauksesta paitsi jäämisen uskotaan olevan iso syy Ronaldon lähtöhaluille. Portugalilaistähti haluaa tiettävästi taistella suurimmista pokaaleista myös uransa viimeisinä vuosina, mutta hän ei ole varma, ovatko hänen tavoitteensa toteutettavissa tämänhetkisessä Manchester Unitedissa, jonka puhutaan olevan uudelleenrakennusprojektin alkumetreillä.