Osa Atlético Madridin kannattajista on noussut virtuaalisille barrikadeille vastustamaan seuransa pyrkimyksiä hankkia Cristiano Ronaldo Manchester Unitedista.

Tänä kesänä Ronaldo on asettanut koko imagonsa ja perintönsä alttiiksi uudelleentarkastelulle. Ensinnäkin hän on anonut siirtoa pois Unitedista ja tiettävästi tarjonnut itseään jokaiselle rikkaalle huippuseuralle yhä uudestaan ja uudestaan. Se ei näytä hyvältä häntä ihailevista United-faneista, joille viime kesän siirto Juvesta Manchesterin punaiselle puolelle markkinoitiin pyyteettömänä ja romanttisena paluuna toiseen kotiin.

Toisekseen nyt vaikuttaa siltä, että kaikkien kiemuroiden jälkeen Ronaldon todennäköisin seuravaihtoehto on kaikista maailman joukkueista Atlético Madrid, tuo Real Madridin pikkuveli, jota Atletin kannattajat rakastavat vihata. Vain voittajia ihailevien Real-fanaatikkojen keskuudessa Ronaldo on seuraikoneista suurimpia ja rakastetuimpia.

On Atléticolle uskollisia kannattajia, joita Ronaldon, Real Madridin kaikkien aikojen maalintekijän, hankinta harmittaisi. Ronaldo on uudenlaisen tilanteen edessä; harva tuntuu haluavan häntä.

Lauantaista lähtien Twitterissä on alettu käyttää aihetunnistetta #ContraCR7 (suom. CR7:ä vastaan). Hashtagin alla Atletin kannattajat jakavat huhun herättämiä kielteisiä tuntojaan. Tweet Binderin mukaan twiittejä on artikkelin kirjoitushetkeen mennessä kertynyt tuhansia.

– Pelle, joka edustaa kaikkea paitsi Atletin arvoja. [Hänen tulonsa] tuhoaisi pukuhuoneen, fanit ja kaiken, mihin hän koskisi. Se ei ole edes urheilullisesti kannattavaa. [Hänen uransa] on selvässä alamäessä, kirjoitti eräs internetin käyttäjä Daily Mirrorin mukaan.

– Jos tämä tulee minun Atletiini, perun molemmat tilaukseni (toim. huom. viitannee kausikorttitilauksiin). Emme ole turvapaikka, jonne kerätään ihmisjätettä, lisäsi toinen tili, jonka profiilikuvassa liehuu Atlético Madridin lippu.

cochise

@cochiseATM
Escoge a tu villano favorito. A tu némesis. A tu tipo más odiado.

Bien.

Ahora mételo en tu fiesta de cumpleaños. Tus vacaciones. De compañero de trabajo. O en tu cama.

Y grita "siuuuuuu!", Bien fuerte.

#ContraCR7