Manchester United on pitkällä neuvotteluissa myydä keskuspuolustaja Eric Bailly AS Romaan. Unitedin entinen manageri, italialaisseuran nykyinen päävalmentaja José Mourinho on erikseen pyytänyt seurajohtoa hankkimaan Baillyn.

Tapaamisia osapuolten välillä on ilmeisesti järjestetty viime päivien aikana. Sky Sport Italian leivissä työskentelevä siirtomarkkinoiden asiantuntija Gianluca Di Marzio esitti maanantai-iltana, että neuvottelut etenevät hyvin.

Juuri Mourinho oli ylipuhunut Manchester Unitedin seurajohdon ostamaan Baillyn Villarrealista 38 miljoonalla eurolla kesällä 2016. Baillyn, 28, sopimus kestää vielä kaksi kautta, mutta viime vuodet vastuu on jäänyt olemattomaksi. Kaudella 2021–22 hän pyörähti kentällä yhteensä seitsemässä ottelussa.

Tiettävästi Manchester Unitedin uusi manageri Erik ten Hag on samoilla linjoilla kuin edeltäjänsä: vain ihme tai suunnaton onnettomuus saisi Baillyn avauskokoonpanoon. Baillyn entinen topparipari Chris Smalling on pelannut edelliset kolme kautta Romassa mainiolle menestyksellä.