Itävallan suurseura Red Bull Salzburg vitsailee, että Manchester Unitedin on maksettava miljardia euroa ja annettava päälle Bruno Fernandes sekä maskottinsa, jos se haluaa hyökkääjälupaus Benjamin Seskon riveihinsä.

Slovenialainen Sesko, 19, on nousemassa vauhdilla jalkapalloväen tietoisuuteen mainion maalitahtinsa ansiosta.

Viime kaudella hän tehtaili 36 ottelussa yhteensä kymmenen osumaa ja seitsemän maalisyöttöä. Tilastosta entistä vaikuttavamman tekee se, että hän sai peliaikaa vain 1554 minuuttia, eli Sesko teki tai syötti maalin keskimäärin noin 91 minuutin välein.

Salzburg aloitti vitsailunsa, kun siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoi sosiaalisessa mediassa, että Manchester United on tarkkaillut Seskoa.

– Me haluamme 300 miljoonaa ja Brunon, ilmoitti Salzburg.

Seskon hintalappu kasvoi kuitenkin vielä aivan uusiin sfääreihin, kun hän teki keskiviikkona ottelun ainoan maalin Salzburgin voittaessa Liverpoolin 1-0 harjoitusottelussa.

– Päivitys: Nyt me haluamme miljardin, Brunon ja Fred the Redin (Unitedin maskotti) Seskosta, vitsaili Salzburg.

Sesko ja Salzburg solmivat aiemmin tässä kuussa kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Kirjoitushetkellä Transfermarkt-sivusto arvioi hänen markkina-arvokseen 10 miljoonaa euroa, mutta hän saattaa hyvinkin vaihtaa tulevaisuudessa maisemaa huomattavasti isommalla summalla.

FC Red Bull Salzburg EN

@FCRBS_en
Update: We now want 1 billion, Bruno and Fred the Red for Sesko.

The United Stand

@UnitedStandMUFC
Salzburg's proposition for Sesko... 😅