Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo ei vaikuta olevan järin harmissaan siitä, että Atlético Madridin kannattajat eivät halua häntä seuraansa.

Ronaldo, 37, haluaa useiden lehtitietojen mukaan lähteä Unitedista tänä kesänä, ja Atléticoa on huhuttu vahvasti hänen seuraavaksi osoitteekseen.

Atléticon kannattajat eivät kuitenkaan ole ottamassa Ronaldoa avosylin vastaan. Portugalilaistähti pelasi vuosina 2009-2018 Atléticon paikallisvastustajassa Real Madridissa, jossa hän nousi seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi 450 osumallaan.

Viime keskiviikkona Atlético Madridin ultrakannattajajärjestö Frente Atlético otti kantaa Ronaldo-huhuihin Numanciaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Ultrakannattajat ripustivat katsomoonsa banderollin, jossa luki isoin kirjaimin: ”CR7 EI OLE TERVETULLUT”.

Ultrakannattajien viesti kantautui Ronaldolle asti, mutta Portugalin maajoukkuehyökkääjä ei vaikuttanut olevan siitä kovin murheissaan. Kuva banderollista oli jaettu eräällä Ronaldon fanitilillä, jonka kommentteihin ilmestyi nauruhymiöin varusteltu viesti itse portugalilaistähdeltä.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Kuvakaappaus Instagramista.

Manchester United kohtaa Atlético Madridin lauantaina harjoitusottelussa, mutta Times-lehden mukaan Ronaldo ei todennäköisesti esiinny pelissä.

Ronaldo ei ole osallistunut Unitedin harjoituskaudelle vielä lainkaan ”henkilökohtaisten syiden” takia.

Atlético ja Man United kohtaavat lauantaina Norjan Oslossa kello 14.45 Suomen aikaa. Viaplay näyttää ottelun suorana.

Times pitää kuitenkin mahdollisena, että Ronaldo saattaa pelata sunnuntaina Old Traffordilla Rayo Vallecanoa vastaan.

Manchester United aloittaa kautensa Valioliigassa 7. elokuuta kotikentällään Brightonia vastaan.