Manchester Unitedin Cristiano Ronaldo pelaa sunnuntai-iltana kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun hänen joukkueensa kohtaa Old Traffordilla espanjalaisseura Rayo Vallecanon. Ronaldon rinnalla Unitedia edustaa iso joukko reserviläisiä ja rotaatiopelaajia, joille ottelu voi olla ainutkertainen näytönpaikka. Valioliigakausi alkaa Unitedilla tasan viikon päästä.

Vaikuttaa siltä, että Ronaldo joutuukin kamppailemaan kynsin hampain, jos hän mielii päästä ensi sunnuntaina avauskokoonpanoon ja syrjäyttää Anthony Martialin, Jadon Sanchon tai Marcus Rashfordin, joiden oletetaan kilpailevan päävastuusta. Hän palasi Manchester Unitedin joukkuetoimintaan Carringtonin harjoituskeskukseen vasta tiistaina. Sitä ennen hän kulki omia polkujaan Portugalissa ja yritti tiettävästi ehdoin tahdoin löytää itselleen uuden työnantajan.

– Hän [Ronaldo] on kokoonpanossa. Katsotaan, kuinka pitkään hän pystyy pelaamaan, sanoi Unitedin manageri Erik ten Hag Viaplayn haastattelussa.

– En voi sanoi tällaisena hetkenä, [millaisessa kunnossa Ronaldo on]. Hän ei ole muun kokoonpanon tasolla, koska häneltä jäi väliin monta viikkoa, mutta hän tarvitsee pelejä [alleen] ja hänen pitää harjoitella — paljon.

Ronaldon omatoiminen harjoitusjakso ei siis ole Ten Hagin mukaan onnistunut järin hyvin. Ronaldo jätti menemättä joukkueen Aasian ja Australian harjoituskiertueille perhesyihin vedoten.