Chelsea on monien lähteiden mukaan päässyt sopuun Marc Cucurellan siirtosummasta ja laitapuolustaja siirtyy Stamford Bridgelle hetkenä minä hyvänsä.

Cucurella kävi torstai-iltana vielä lääkärintarkastuksessa Lontoossa ja siirto on tarkoitus julkaista vielä perjantain aikana.

Chelsea maksaa Fabrizio Romanon mukaan 55 miljoonaa puntaa, eli noin 65 miljoonaa euroa, Brightonille Cucurellasta. Sen lisäksi 19-vuotias puolustaja Levi Colwill siirtyy ensi kaudeksi lainalle Brightoniin. Siirtosummaan kuuluu myös seitsemän miljoonan euron erinäisiä bonuksia. Skyn mukaan siirtosumma olisi noin 52,5 miljoonaa puntaa.

Brighton kertoi vielä keskiviikkona Twitterissä, ettei mikään se ole päässyt minkään seuran kanssa sopuun siirrosta, mutta torstain aikana alkoi sitten tapahtua. Chelsean viimeinen tarjous oli riittävä.

Chelsean lisäksi Cucurellan perässä oli myös Manchester City, jonka 30 miljoonan punnan tarjouksen Brighton kuitenkin hylkäsi.

Torstaina Chelsea ilmoitti myös, että kapteeni Cesar Azpilicueta allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen. Kiireinen päivä Stamford Bridgellä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
After medical completed, Chelsea and Brighton set to sign documents for Marc Cucurella deal. 🚨 #CFC

Exclusive details ⤵️

▫️ Chelsea will pay £55m fixed fee plus £7m add-ons.

▫️ Levi Cowill will join Brighton on loan until June 2023.

▫️ Expected to be official this week.

LUE MYÖS