Jürgen Kloppin mukaan Liverpool ei aio panikoida Thiago Álcantaran loukkaantumisen myötä siirtomarkkinoilla. Espanjalainen joutui jättämään kauden avauksen Fulhamia vastaan toisen puoliajan alussa.

Thiagon loukkaantuminen vähentää Liverpoolin keskikentän vaihtoehtoja entisestään. Myös Naby Keita ja Alex-Oxlade Chamberlain ovat olleet sivussa.

Kloppin mukaan Liverpool ei kuitenkaan aio hätäillä tilanteen kanssa.

– Tiesin että tämä saattaisi tulla eteemme. On selvää että olemme sanoneet ettemme me tarvitse uutta keskikenttäpelaajaa. Meillä on niitä riittävästi. Nyt ongelma on että meitä on rangaistu jostakin, mikä ei ole meidän vastuullamme, Klopp selitti Sky Sportsille.

– Tällaisia asioita voi tapahtua. Emme voi tehdä sille mitään. Naby Keita on kipeänä ja hän palaa ehkä ensi viikolla. Alex Oxlade-Chamberlain on sivussa. Thiagon kohdalla ei näytä hyvältä. Siirtojen on kuitenkin oltava järkeviä nykyhetkessä ja pitkällä aikavälillä.

– Meillä on edelleen kahdeksan keskikenttäpelaajaa. Jotkut heistä vain ovat loukkaantuneina. Tämä ei ole hyvä tilanne, mutta me emme panikoi.