Manchester United ei vakuuta. Manageri Erik ten Hagin palkkauksen odotettiin saavan vipinää seuran johtajiin. Viime vuosina joukkue on vaikuttanut toimivan etupäässä mainostajien välikätenä, kun jalkapallon avulla ei ole osattu (tai haluttu) yhdistää tuloksellista ja tuottavaa liiketoimintaa. Viimeaikainen aktiivisuus siirtomarkkinoilla on kuitenkin vienyt tarpeen kysyä, olisiko Unitedin toimintakulttuuria ymmärretty kehittää vai onko Ten Hagille sälytetty liikaa vastuuta hankinnoista.

Sky Sports uutisoi aiemmin tällä viikolla, että United ostanee keskikentälleen ranskalaisen Adrien Rabiot’n, ja nyt argentiinalaiskanava TyC Sportsin mukaan United on palaveroinut PSG-hyökkääjä Mauro Icardin taustajunailijan, agenttivaimo Wanda Naran kanssa.

Rabiot ja Icardi eivät ole ihan sellaisia miehiä, millaisia fanit kaipaisivat. Ilmeisesti he kuitenkin istuvat rooleihin, jonka omistajaperhe Glazerit pelaajilleen haluavat. Sekä Rabiot että Icardi ovat tunnettuja vastarannankiiskiä ja ärsyttävinä pidettyjä ongelmapelaajia. Erityisen kiusallisen tilanteesta tekee se, että heidän uransa ovat kääntyneet laakeaan laskuun. Italialaisseura Juventus suunnitteli tiettävästi jo ostavansa Rabiot’n sopimuksen ulos, Icardi ei puolestaan saa enää edes harjoitella edustusjoukkueen kanssa.

– Seurat käyttävät miljoonia puntia kykyjenetsintään ympäri Eurooppaa, mutta kukaan muu ei ole lähestynyt tätä kaveria (Rabiot’ta). Miksiköhän niin on? Minulla on paha aavistus tästä jätkästä, sanoi Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Lou Macari seuran virallisella televisiokanavalla.

Unitedissa on jo ennestään vahvoja persoonia, kuten ärhäkkä Cristiano Ronaldo, jonka valmentaminen ei ole helpoimmasta päästä. Toimittaja José C. Pérez mietti tätä asiaa Twitterissä kuultuaan Icardin siirtohuhusta.

– Onko Unitedissa käynnissä koe, kuinka monta toksista pelaajaa voidaan mahduttaa samaan pukuhuoneeseen? Pérez kirjoitti perjantaina.

José C. Pérez

@jcperez_
Are United running an experiment of how many toxic players you can put in a single dressing room?

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Mauro Icardi is on the radar of Manchester United and Galatasaray. His wife and agent Wanda has been contacted by the clubs.

(Source: @TyCSports)