Layvin Kurzawan ura ei jatku PSG:ssä. Se on ollut selvää jo pitkään. Puolustaja ei kuulu PSG:n suunnitelmiin.

PSG:n edustusjoukkue harjoittelee nykyään kahdessa eri ryhmässä. Ykkösryhmässä harjoittelevat joukkueen jäävät pelaajat ja toiseen ryhmään kuuluvat pelaajat, jotka eivät kuulu seuran suunnitelmiin. Kurzawa ei ole harjoitellut toukokuun jälkeen ykkösmiehistön kanssa.

Kurzawan roolista PSG:ssä kaiken tarpeellisen kertoo se, että hän pelasi viime kaudella vain yhdeksän minuuttia edustusjoukkueessa.

29-vuotiaan laitapuolustajan rahakas sopimus PSG:n kanssa päättyy kahden vuoden päästä. PSG on pääsemässä pelaajastaan eroon seuraavan viikon aikana. Nimittäin Fabrizio Romanon ja Sky Sportsin mukaan Fulham ja PSG neuvottelevat Kurzawan lainasiirrosta. Vielä ei ole tiedossa, onko lainasopimuksessa mukana osto-optiota, mutta PSG antanee sellaisen mielellään Fulhamille.

Kurzawa on edustanut PSG:tä seitsemän vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan joukkueen luottopelaajaksi.