Valioliiga on julkistanut ehdokkaansa elokuun parhaaksi pelaajaksi ja manageriksi.

Kuukauden pelaajaksi ovat ehdolla Arsenalin Martin Ødegaard ja Gabriel Jesus, Manchester Cityn Erling Braut Håland, Brightonin Pascal Groß, Fulhamin Aleksandar Mitrović, Crystal Palacen Wilfried Zaha, Leedsin Rodrigo sekä ainoana puolustuspään pelaajana Newcastlen maalivahti Nick Pope.

Elokuun tehokkaimpana pelaajana kunnostautui Håland, joka mätti viidessä ottelussa peräti yhdeksän maalia ja syötti yhden. Norjalaishyökkääjä lienee itsestään selvä valinta kuukauden pelaajaksi, vaikka muutkin ehdokkaat pelasivat loisteliaan kauden alun.

Managereista ehdolle ylsivät Arsenalin Mikel Arteta, Man Cityn Pep Guardiola, Brightonin Graham Potter, Tottenhamin Antonio Conte ja Fulhamin Marco Silva.

Artetan luotsaama Arsenal voitti elokuussa kaikki viisi otteluaan ja on vahva voittajaehdokas. Mikään vääryys ei kuitenkaan olisi antaa kuukauden manageri -titteliä esimerkiksi Graham Potterille, joka on saanut Brightonin hurjaan lentoon alkukauden aikana.

Kuukauden pelaajaa pääset äänestämään täältä.
Kuukauden manageria pääset äänestämään täältä.

Premier League

@premierleague
Gross. Haaland. Jesus. Mitrovic. Odegaard. Pope. Rodrigo. Zaha.

Choose your @EASPORTSFIFA Player of the Month for the first time this season ✨

#PLAwards | 🗳 preml.ge/potmaug22

Premier League

@premierleague
🔴 Mikel Arteta
⚪️ Antonio Conte
🏆 Pep Guardiola
🔵 Graham Potter
⚪️ Marco Silva

It’s time to vote for your @BarclaysFooty Manager of the Month for August 👔

#PLAwards | 🗳 preml.ge/motmaug22