Britanniaa 70 vuoden ajan hallinnut kuningatar Elisabet II kuoli torstaina 96 vuoden iässä.

Elisabet II:n kuolemasta käynnistyi Britanniassa 12 päivän virallinen suruaika, ja useita urheilutapahtumia on peruttu. Valioliigassakaan ei pelata otteluita lainkaan tänä viikonloppuna, koska seurat haluavat kunnioittaa kuningattaren muistoa.

Manchester Unitedin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo kantoi oman kortensa kekoon ja osoitti kunnioitustaan kuningatarta kohtaan Instagram-tilillään julkaisemalla päivityksellään.

– Olen pelannut Valioliigassa seitsemän kautta, ja tämä on kahdeksas vuosi, kun asun Englannissa. Näiden vuosien ajan olen tuntenut Britannian ikuisen rakkauden sen kuningatarta kohtaan ja kuinka tärkeä Hänen Majesteettinsa oli ja tulee olemaan ikuisesti brittiläisille. Osoitan kunnioitukseni hänen muistolleen ja suren tätä korvaamatonta menetystä yhdessä tämän maan kanssa, jota olen oppinut kutsumaan kodiksi. Ajatukseni ja rukoukseni ovat kuninkaallisen perheen kanssa, Ronaldo kirjoitti.

LUE MYÖS: Pitkä tauko edessä? Valioliigassa saatetaan palata tositoimiin vasta lokakuussa