Pierre-Emerick Aubameyang palasi tuttuun kaupunkiin, tutun miehen alaisuuteen kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä, kun hän teki kaksivuotisen sopimuksen Chelsean kanssa.

Thomas Tuchel halusi vahvistaa Chelsean hyökkäyskalustoa hänelle Borussia Dortmund -vuosilta tutulla kärjellä, mutta kaksikon ”reunion” ei kauaa kestänyt. Aubameyang pelasi debyytissään 59 minuuttia ja vain kaksi päivää myöhemmin saksalaisluotsi sai ”kohupotkut” Chelsean peräsimestä.

Aubameyang kertoo olevansa surullinen siitä, että Tuchel sai potkut. Hän kuitenkin myöntää, että tällaiset asiat kuuluvat jalkapalloon ja niihin pitää pystyä sopeutumaan.

– Kaikki tietävät millainen suhde minulla on Thomasiin. On aina surullista, kun joku lähtee seurasta. Ehdin nähdä hänet vain muutamana päivänä [ennen potkuja]. Mutta kun pelaat jalkapalloa, sinun on sopeuduttava hyvin nopeasti tällaisiin asioihin, joita voi tapahtua, Aubameyang sanoo.

– Tämä on ollut hullu viikko meille kaikille. Se on osa elämää, johon meidän on sopeuduttava. Ilmapiiri joukkueessa on mielestäni ollut hieman surullinen, mutta toivottavasti palaamme pian takaisin parempiin päiviin. On selvää, että se on kaikille meille hieman outoa, ei vain minulle, mutta kuten sanoin, tämä on jalkapalloa ja sinun on sopeuduttava tällaisiin asioihin.