Bruno Fernandes on edustanut Manchester Unitedia reilun kahden ja puolen vuoden ajan.

Manchester United maksoi Fernandesista Sportingille yli 60 miljoonaa euroa ja siirtosumma voi kasvaa bonusten myötä jopa 80 miljoonaan euroon.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on esiintynyt vuosien saatossa edukseen Manchester Unitedissa. 134 ottelussa on syntynyt 51 maalia ja 40 maalisyöttöä.

The Athletic haastatteli Portugalin A-maajoukkuepelaajaa. Fernandes kertoi olleensa aikoinaan lähellä siirtyä Tottenhamiin, mutta lopulta Sporting hylkäsi saamansa tarjouksen.

– Luonnollisesti halusin siirtyä Valioliigaan. Tottenhamin silloinen päävalmentaja Mauricio Pochettino halusi hankkia minut. Se oli hyvä tarjous, mutta Sporting teki kaikkensa pitääkseen minusta kiinni. Sportingin puheenjohtaja puhui kanssani, mutta vääränä päivänä. Hän puhui kanssani päivä sen jälkeen, kun he olivat hylänneet Tottenhamin tarjouksen ja olin hyvin suuttunut.

– Onneksi silloinen valmentajani (Marcel Keizer) ymmärsi minua ja sen, että halusin lähteä, koska kyseessä oli suuri tarjous ja unelmani oli pelata Valioliigassa. Siirto ei kuitenkaan toteutunut. Reagoin siihen tekemällä parhaan mahdollisen kentällä Sportingin eteen.