Brightonin keskikenttäpelaaja Moisés Caicedo, 20, on pelaaja, joka hyvin todennäköisesti nähdään lähitulevaisuudessa jossain Valioliigan suurseurassa.

Brightonissa ensimmäistä kokonaista kauttaan pelaava Caicedo on lyhyessä ajassa tehnyt vaikutuksen muun muassa Chelseaan, Liverpooliin ja Manchester Unitediin, jotka ovat kaikki kiinnostuneita hankkimaan nuoren ecuadorilaispelaajan.

Football Insider kertoo sivustollaan, että Chelsea ja Liverpool ovat vahvimmat ehdokkaat Caicedon uudeksi seuraksi.

Caicedon maanmies, pitkään Man Unitedissa pelannut Antonio Valencia kuitenkin toivoo, että nuorukainen nähtäisiin tulevaisuudessa Red Devilseissä.

– Toivottavasti Moisés Caicedo pääsee johonkin isoon joukkueeseen Englannissa. Hän on nöyrä poika, mahtava pelaaja ja toivottavasti hän tulee Manchester Unitediin, Valencia sanoi Studio Futbolille.

Caicedo on aiemmin ilmaissut tavoitteensa seurata Valencian jalanjälkiä ja pelata Man Unitedissa jonakin päivänä. Aiemmin tässä kuussa hän kuitenkin myönsi, että hänen olisi vaikea kieltäytyä muiden suurseurojen tarjouksista.

LUE MYÖS: Graham Potterin lähtö oli kova paikka Brightonin huippulupaukselle – kenties pian taas yhdessä? ”Se olisi unelma”