Englanti ja Saksa pelasivat maanantaina 3-3 -tasapelin UEFA Nations Leaguen viimeisellä kierroksella. Englanti oli jo varmistanut putoamisensa B-liigaan. Saksa jäi lohkossa kolmanneksi. Lue lisää täältä.

Englannin Harry Maguire oli jälleen joukkueensa pahanilmanlintu. Saksan maaleista kaksi johtui Maguiren virheistä. Hän aiheutti aluksi rangaistuspotkun ja hetkeä myöhemmin menetti pallon, ja muutamaa sekuntia myöhemmin pallo oli Englannin maalissa.

Jermain Defoe analysoi ottelua Channel 4:lle. Entinen huippuhyökkääjä kritisoi Maguiren peliesitystä.

– Katsot päästettyjä maaleja ja kaikki olivat estettävissä. Ne johtuivat tyhmistä virheistä. Annat pallon pois ja aiheutat rangaistuspotkun. Henkilökohtaisia virheitä ja jostain syystä ne tulevat aina Maguirelta.

– Lähetyksen alussa sanoin, että Maguiren ympärillä on ollut paljon negatiivisuutta ja haluan hänen pelaavan hyvin, koska arvoturnauksissa hän on pelannut hyvin.

– Olemme nähneet Maguiren arvoturnauksissa ja silloin hän on totta puhuen pelannut hyvin. Haluat vain hänen ottavan käsijarrun pois päältä ja pelaavan.