Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold nauttii suuresta vastuusta seurajoukkueessaan, mutta Englannin maajoukkueessa peliaika on kortilla.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate kutsui Alexander-Arnoldin mukaan syyskuun Nations Leaguen otteluihin Italiaa ja Saksaa vastaan, mutta peliaikaa hänelle ei irronnut minuuttiakaan.

Liverpool-puolustaja seurasi Italia-ottelun vaihtopenkin puolelta, Saksaa vastaan hän ei mahtunut lainkaan kokoonpanoon. Southgate perusteli kokoonpanosta pudottamista sillä, että Kieran Trippier on monipuolisempi pelaaja kuin Alexander-Arnold.

– Meillä oli penkillä Kieran, joka on tällä hetkellä Trentin edellä monipuolisemman pelinsä vuoksi, Southgate sanoi.

Myöskään Trippier ei saanut syyskuun maaotteluissa minuuttiakaan peliaikaa. Englannin oikeana wingbackina täydet minuutit kummassakin ottelussa uurasti Chelsean Reece James. Southgaten papereissa Alexander-Arnold on siis tällä hetkellä vasta kolmosvaihtoehto.