Tottenhamin laitahyökkääjä Dejan Kulusevski on jatkamassa Pohjois-Lontoossa myös ensi kaudella.

Kulusevski, 22, siirtyi Tottenhamiin tammikuussa puolentoista vuoden mittaisella lainasopimuksella Juventuksesta. Hänen lainasopimukseen sisältyy sekä osto-optio että ostopakko. 35 miljoonan euron arvoinen ostopakko täyttyy, mikäli Kulusevski pelaa 20 valioliigaottelussa vähintään 45 minuuttia ja Tottenham selvittää tiensä Mestarien liigaan.

Fabrizio Romanon mukaan Tottenham on jo nyt tehnyt päätöksen siitä, että se kiinnittää Kulusevskin pysyvällä sopimuksella lainasopimuksen päättyessä. Jos ostopakon ehdot eivät täyty, seura käyttää osto-option, jonka kerrotaan olevan viisi miljoonaa euroa ostopakkoa halvempi vaihtoehto.

Pelikuntoisena pysyessään Kulusevski tulee pelaamaan ostopakkoon vaaditun pelimäärän, joten lopullinen siirtosumma määräytyy Tottenhamin sarjasijoituksen perusteella. Tottenhamin sijoittuessa neljän parhaan joukkoon siirtosumma on 35 miljoonaa euroa, muutoin 30 miljoonaa euroa.