AC Milan -puolustaja Fikayo Tomori oli turhautunut viime viikon Mestarien liiga -tappiosta entistä seuraansa Chelseaa vastaan.

Vaisusti esiintynyt Milan kärsi Stamford Bridgellä nöyryyttävän 0-3-tappion.

Chelsea-kasvatti Tomori, 24, edusti lontoolaisseuran edustusmiehistöä vuosina 2016-2021. Englantilaispuolustaja iski lauantaina Juventusta vastaan ensimmäisen Serie A -maalinsa Milanin paidassa.

Se toi helpotusta Chelsea-tappiosta seuranneeseen vihan tunteeseen.

– Olin itseasiassa hyvin vihainen Chelseaa vastaan pelatun ottelun jälkeen. Näin minä tunsin, Tomori kertoi lehdistölle.

– Olin tyytyväinen tehtyäni maalin Juventusta vastaan. Se peli (Chelseaa vastaan) teki minut edelleen vihaiseksi. Minun oli nollattava se.

– Tunnistimme Chelseaa vastaan, ettemme me pelanneet omalle tasollamme. Emme pelanneet sillä tasolla, jolla olemme pelanneet saavuttuani tänne.

– Halusimme näyttää erityisesti Mestarien liigassa kykymme, emmekä pystyneet siihen. Se ei ollut se Milan, enkä minä ollut omalla tasollani. Onneksi meillä oli se Juventus-peli ja saimme paikattua tuon tuloksen hyvällä esityksellä ja voitolla.

Tomori toivoo Milanin pystyvän haastamaan tällä viikolla kotinurmellaan Chelsean paremmin. Milan isännöi lontoolaisseuraa tiistaina San Sirolla.

– Nyt meillä on uusi mahdollisuus kannattajiemme edessä unohtaa se edellinen Chelsea-peli. Toivottavasti pelaamme hyvin ja saamme tuloksen, Milan-toppari lisäsi.