Tottenham Hotspurin manageri Antonio Conte puhui medialle ennen joukkueensa keskiviikkona Manchester Unitedia vastaan pelattavaa vierasottelua. Italialaiselta tivattiin tietoja seuransa viime vuosien ylivoimaisesti parhaan hankinnan – hänen itsensä – sopimustilanteesta.

Conten nykyinen kontrahti Spursin kanssa päättyy ensi kesänä, joten on luonnollista miettiä mitä jatkossa tapahtuu. 53-vuotias entinen keskikenttäpelaaja otti seuran edustusryhmän komentoonsa pian vuosi sitten, ja on onnistunut kääntämään sen kurssin jyrkästi parempaan. Hän ei kuitenkaan halua puhua omasta tulevaisuudestaan.

– Minun sopimustilanteeni ei ole nyt niin tärkeä. Merkittävintä on meidän valmistautumisemme tähän, ja muihin tulossa oleviin otteluihin. Keskustelemme kyllä seuran kanssa sitten, ja etsimme kaikille osapuolille parhaan ratkaisun.

Conte ei ole tunnettu erityisen pitkistä sopimujaksoista yhden seuran kanssa. Pisin yksittäinen sellainen hänen manageriurallaan osui pestiin naapurissa; Chelsean managerina kului 106 ottelua. Tottenhamin otteista Conte on vastannut nyt 50 ottelun verran.