Ruben Amorim myöntää ettei Sportingilla ole tällä hetkellä varaa värvätä Cristiano Ronaldoa takaisin.

Portugalilaisseura on edelleen kiinnostunut 37-vuotiaan tähtihyökkääjän palauttamisesta ensimmäiseen ammattilaisseuraansa.

Ronaldon tulevaisuus Manchester Unitedissa on ollut epäilyksen alla hänen kieltäydyttyä tulemaan vaihtomiehenä kentälle viime keskiviikon Tottenham-ottelussa. Portugalilainen ei ollut lauantain Chelsea-pelissä mukana kokoonpanossa kurinpitosyistä.

Sporting-luotsi Amorimin mukaan ongelmana on Ronaldon korkea palkka, johon seuralla ei ole varoja.

– Jokainen Sportingissa unelmoi Ronaldon paluusta, mutta meillä ei ole rahaa hänen palkkaansa, Amorim myönsi lehdistölle ennen keskiviikon Mestarien liigan Tottenham-ottelua.

Amorimin Sportingilla on edelleen mahdollisuudet edetä Mestarien liigassa pudotuspeleihin joukkue on kuudella pisteellä tasoissa toisena olevan Marseillen kanssa ja pisteen lohkoa johtavaa Spursia takana.

Ronaldo pelasi Sportingissa uransa alussa vuosina 1997-2002 seuran akatemiassa ja myöhemmin kaudella 2002-2003 edustusjoukkueessa. Tähtihyökkääjä siirtyi seurasta ensimmäistä kertaa Man Unitediin kesällä 2003.